YAMAHA XT/TT 350 1985-1996. ATHENA KALTINIO STŪMOKLIO KOMPL.

SUZUKI DR-Z 400 2000-2012. ATHENA kaltinio stūmoklio kompl.

S4F09000001C
Pristatymas 1-10 d.d.
215,00 €
Su PVM
Athena aukščiausios kokybės kaltinio stūmoklio su žiedais komplektas. Ilgaamžiškesnis ir patvaresnis nei įprasti lietiniai stūmokliai. Skersmuo (mm) D= 89,96

 

1973 metais įkurtą ATHENA sudaro 7 kompanijų grupė. Per pastaruosius kelerius metus ATHENA yra įkūrusi atsarginių detalių padalinį, kuris išimtinai dirba tik motociklų sektoriui ir gamina tarpiklius, šiluminius mazgus ir atsargines detales viso pasaulio, visų markių ir modelių motociklams. ATHENA yra rinkos lyderis ruošiant tarpiklių rinkinius mopedų, motociklų, vandens motociklų, laivų variklių ir Harley Davidson remontui bei siūlo didžiausią produkcijos pasirinkimą pasaulyje. ATHENA taip pat siūlo originalius riebokšlius ir šakių riebokšlius, FRAM tepalo ir oro filtrus, guolius ir AP Racing stabdžių trinkeles, kaltinių bei lietinių stūmoklių komplektus, cilindrų komplektus, GET pagerintų charakteristikų kompiuterius bei daubybę kitų aksesuarų motociklams.

Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.