SHARK dugno apsauga LINHAI 500/500 EFI/M550 EFI

SHARK dugno apsauga LINHAI 500/500 EFI/M550 EFI

SHARK Accessories
800-00-40
Pristatymas 1-15 d.d.
340,00 €
Su PVM

SHARK Aliuminė, dugno apsauga LINHAI 500/500 EFI/M550 EFI

 

SHARK Aliuminė,dugno apsauga LINHAI 500/500 EFI/M550 EFI

Viso važiuoklės dugno apsaugos komplektas apsaugo jūsų keturračio važiuoklę ir A-rankas nuo susidūrimo su kliūtimis pvz. akmenų, tvirto anoduoto ir lengvo 4 mm aliuminio lydinio. galinė dugno plokštė, prieigos techniniam aptarnavimui skylės ir išpjovos, kad būtų lengva prižiūrėti savo keturratį.

„Shark“ aliuminio pilnos važiuoklės slydimo plokščių rinkinys yra geriausias būdas apsaugoti keturratį nuo važiuoklės pažeidimų. Pagaminta iš tvirto ir lengvo aliuminio, „Shark“ važiuoklės slydimo plokštė apsaugo nuo uolų, kurios gali pažeisti jūsų rėmą, važiuoklę, ar variklį. Pateiktos prieigos angos ir išpjovos, leidžiančios prižiūrėti ir išvalyti keturračius, nenuimant dugno apsaugos.

Funkcijos:

Apsaugo jūsų keturračio rėmą, važiuoklę ir Variklio bloką nuo pažeidimų, susidūrus su kietais paviršiais,
Pagaminta iš stipraus ir lengvo 4 mm aliuminio lydinio
Pridedama: viso rėmo dugno  apsauga nuo grindų lentos, priekiniai ir galiniai „A-Arm“ apsaugai, priekinė ir galinė pagrindo plokštė
Prieigos skylės, kad būtų lengva techniškai prižiūrėti, 
Išpjovos leidžia lengvai valyti, plauti keturratį.
Pridedama visos tvirtinimo detalės ir varžtai.

Visos SHARK slydimo plokštės yra anoduotos!
Ką tai reiškia anoduotas? Aliuminio anodavimas yra elektrocheminis paviršiaus apdorojimo procesas, užtikrinantis labai efektyvią apsaugą nuo korozijos. Anoduojant susidaro aliuminio oksido sluoksnis, kuris apsaugo aliuminį. Aliuminio oksidas sudaro stabilų anoduotos dangos sluoksnį, kuris apsaugo aliuminį nuo korozijos ir tolesnės oksidacijos. Be atsparumo korozijai, anodavimas taip pat padidina apdorotų paviršių atsparumą įbrėžimams ir mechaniniam dilimui. Bendras anoduoto gaminio tarnavimo laikas taip pat žymiai padidėja.

58 Prekės
Nauja prekė

Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais. Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.